Obvestila za razstavljavce

Spoštovane založnice, spoštovani založniki,

spet je tu mesec maj, čas za sejem akademske knjige Liber.ac. Vemo, da še niste dodobra zajeli zraka po uspešnem Sejmu s kavča v organizaciji Pisarne Ljubljana, Unescovega mesta literature in da ste morda gojili upanje, da se tokrat zares snidemo pod mogočnimi krošnjami Foersterjevega vrta, a kot kaže, tudi letos ne bo tako. Razmere so preveč negotove in tako velikega dogodka v živo ni mogoče pripraviti od danes do jutri. A mi bomo tu, čeprav ponovno na spletu, zato vas v imenu organizacijskega odbora vabimo, da se nam pridružite. Sejemska ponudba bo na spletu tudi tokrat predstavljena po posameznih založbah. Lansko zasedbo si lahko ogledate na https://liberac.ff.uni-lj.si/.

Vse, ki ste z nami sodelovali lani in ki ste zainteresirani za sodelovanje letos, prosimo, da pregledate svoje opise, povezave, popuste ter telefonske številke in nam sporočite popravke oz. dopolnitve. Tiste, ki se boste prijavili na novo, pa prosimo, da nam posredujete naslednje podatke:

  • LOGOTIP; v JPG ali PNG obliki;
  • KRATKO PREDSTAVITEV založbe (500 znakov brez presledkov);

To naj bo hkrati tudi nagovor kupcem ter povabilo k nakupu publikacij. Svetujemo vam, da izpostavite kakšno novost ali še posebej pomembno delo. Prosimo, da opisu dodate kontaktne podatke (e-naslov, telefonska številka, naslov spletne strani);

  • POVEZAVO DO SPLETNE PONUDBE in SEJEMSKO ZNIŽANJE CEN;

Vsi sodelujoči založniki morate zagotoviti povezavo (url) do svojega spletnega mesta, kjer bodo obiskovalci lahko kupili ponujene knjižne naslove (po možnost akademske narave), oziroma bodo obveščeni o načinu oddaje naročila (npr. po e-pošti). Cene oblikujte po lastni presoji, zaželeno pa je, da kupcem ponudite sejemski popust.

Prosimo vas, da nam vašo namero o sodelovanju sporočite do četrtka, 6. 5., vse ostale podatke oz. popravke obstoječih pa pošljete do ponedeljka, 10. 5., na e-naslov: knjigarna@ff.uni-lj.si.

Vsa gradiva za komunikacijo in promocijo sejma boste prejeli do petka, 7. 5. Prosimo vas, da novico širite naprej med svojimi bralci, prijatelji, znanci in mediji. Naš medijski partner bo tudi tokrat Radio Študent.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na e-naslovih: znanstvena.zalozba@ff.uni-lj.si in knjigarna@ff.uni-lj.si ter telefonskih številkah: 01/241 11 44 in 01/241 11 37.